Verkeersregelaars gezocht voor de doorkomst van de Nijmeegse wandelvierdaagse

Foto: © Logo 4daagse.

Verkeersregelaars gezocht voor de doorkomst van de Nijmeegse wandelvierdaagse door Cuijk op vrijdag 22 juli. Voor deze dag zijn 18 verkeersregelaars nodig van ’s morgens 06.00 tot circa 15.00 uur, die op verschillende locaties langs de route worden ingezet.

De verkeersregelaars hebben de taak alleen bevoegden door te laten op de route van de wandelmars. Zij staan onder direct toezicht (instructie en begeleiding) van de politie.

Aan verenigingen in Land van Cuijk wordt gevraagd hieraan medewerking te verlenen. De deelnemende vereniging ontvangt hiervoor een vergoeding van € 2.000. Verenigingen kunnen zich alleen inschrijven als zij die dag het genoemde aantal kandidaat-verkeersregelaars kunnen inzetten.

De verkeersregelaars moeten de minimale leeftijd van 18 jaar hebben en kordaat kunnen handelen. Zij worden opgeleid door middel van e-learning. Vervolgens worden de geslaagde verkeersregelaars aangesteld. De verkeersregelaars zullen worden verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid.

Als verenigingen hierin geïnteresseerd zijn kunnen zij zich tot uiterlijk 22 mei aanstaande schriftelijk aanmelden bij de gemeente Land van Cuijk, cluster Verkeer, via e-mailadres: [email protected]. Als meerdere verenigingen zich aanmelden hiervoor wordt er geloot.

Cookieinstellingen