Afscheid burgemeester en gemeente Boxmeer

Foto: © Gemeente Boxmeer.

Zaterdag 18 september is op het Raadhuisplein in Boxmeer het feestelijke afscheid van burgemeester Van Soest en de gemeente Boxmeer. Van 15.00 tot 19.00 uur is er een feestelijk programma, waarover later meer.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Vanwege de coronamaatregelen kunnen maximaal 750 mensen aanwezig zijn. Ook moeten we u bij de entree om een vaccinatie- test- of herstelbewijs vragen.

Mocht u overwegen de burgemeester ter gelegenheid van zijn afscheid een geschenk aan te bieden, dan geeft hij de voorkeur aan een gift aan de Stichting leergeld Land van Cuijk.

Laat ieder kind weer meedoen!
Leergeld Land van Cuijk heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld Land van Cuijk biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.leergeldlandvancuijk.nl. U kunt uw donatie overmaken via bankrekeningnummer: NL48RABO0134236424 o.v.v. afscheid burgemeester Van Soest ten name van Stichting Leergeld Land van Cuijk.

Cookieinstellingen