Veel animo voor zonnepanelenactie van buurtbewoners Beugen

Foto: © Gemeente Boxmeer.

De collectieve zonnepanelenactie die Buurkrachtteam Beugen heeft opgezet voor alle inwoners van Beugen kan op veel animo rekenen. Sinds de online informatiebijeenkomst die het buurtteam in maart heeft gehouden, hebben al meer dan 30 huishoudens een offerte aangevraagd bij de door het buurtteam geselecteerde leverancier Soltecs.

De collectieve zonnepanelenactie loopt tot en met 30 juni, geïnteresseerden kunnen zich melden via buurkracht.nl/beugen. Via deze site is ook de informatiebijeenkomst met daarin ook een toelichting op het aanbod van de leverancier terug te kijken.

“Als buurtteam vinden we het belangrijk om onze woningen te verduurzamen. Na een inventarisatie van en in de buurt kwamen we erachter dat we hierin niet alleen te staan: veel mensen in Beugen willen energie besparen.  Gezamenlijk zonnepanelen aanschaffen bleek een goede eerste stap. En misschien wel een opmaat naar nog veel meer acties. We hebben de smaak te pakken!”, aldus het Buurtteam van Beugen, een van de buurtteamleden.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de RRE Subsidie (Regeling Reductie Energieverbruik).

Cookieinstellingen